Park Wimbledon 25 woningen Overveen

Op het voormalige tennispark Wimbledon in Overveen is Hallvard bezig met het ontwikkelen van een plan voor woningbouw. Er komen verschillende typen woningen, van appartementen tot vrijstaande woningen.

Het definitief ontwerp voor 28 nieuwbouw woningen is begin oktober door ons afgerond en de verkoop is gestart. Mede naar aanleiding van de 1ste bewonersavond is het ontwerp aangepast. Er is meer aansluiting gezicht bij de bestaande Overveense architectuur, echter wel een frisse moderne vertaling daarvan. Het huidige plan werd met enthousiasme ontvangen op de 2de bewonersavond die eind augustus is gehouden.

Op 5 oktober 2013 is de verkoop gestart en op alle woningen hebben inmiddels meerdere geïnteresseerden zich ingeschreven.

De komende tijd zal steeds meer informatie te vinden zijn op: 

de projectsite: www.parkwimbledon.nl

en de Schermafbeelding 2013-08-19 om 15.25.09facebookpagina.

 

i.s.m.:

Ontwikkelaar: Hallvard – www.hallvard.nl

Stedenbouwkundige: Studio Scale – www.studio-scale.nl

Makelaar: Puur Makelaars – www.puurmakelaars.nl